Fleur Simons, een 37-jarige creatieve chaoot! 

Al vanaf mijn 19e samen met Nieky en mogen we ons inmiddels betitelen als Pap en Mam van Mats (7) en Fie (5). Ik ben dol op avonturen maken, op z’n tijd een lekker bakje koffie, goede muziek en zou het liefste lopen willen vervangen voor dansen. Al zit het gebrek aan zelfvertrouwen nog soms in de weg. Maar gelukkig hebben we daar die heerlijke wijntjes voor. Dit alles het liefst lekker buiten, op het terras, in de bossen of dichtbij de zee.

avontuurlijk

lees meer ➝

By Susan Task

creatief

gevoelig

ga ik ieder project aan en stop ik overal mijn creativiteit in. Hiermee probeer ik steeds de unieke hoekjes en plaatjes te vinden. Mijn gevoeligheid geeft me de mogelijkheid échte emotie vast te leggen. Door een ongedwongen sfeer blijft het puur, spontaan en persoonlijk. Heerlijk jezelf zijn want dat is precies wat ik het liefste vastleg.

Samen zijn we helemaal verliefd op Indonesië waar we als pril verliefd koppel 2 maandjes mochten rondtrekken. De belofte is gemaakt, ooit gaan we terug maar dan met z’n 4en en langer!

Gek op het vastleggen van liefdevolle en échte momenten. Een creatieve avonturier en een echte beelddenker. Ik kan uren dromen en fantaseren, voel me soms een superheld die alles kan, maar besef me dan dat ik de superkrachten helemaal niet heb. 

lees meer ➝

Met volle passie

Mijn 3 superhelden

Als mama van 2 kinderen weet ik hoe snel de tijd voorbij kan vliegen. Voor je het weet is het later! Op de foto gaan is niet voor iedereen weggelegd maar mooi zijn wel. Voor mijn camera kun je jezelf zijn. Jouw pure stralende lach, jullie mooiste dag samen, of een kwetsbaar en krachtig moment.

We maken herinneringen zoals

Sommige momenten wil je nooit vergeten

 jullie herinneringen horen te zijn

By Susan Task

Naast het fotograferen van jonge gezinnen, heb ik een passie voor fashion en interieur. Door mijn jaren ervaring in de fashionbranche weet ik precies hoe je de sfeer van jouw offline bedrijf kunt laten aansluiten in de grote online wereld. Ik begin dan ook te stuiteren wanneer ik een verhaal mag visualiseren van creatieve ondernemers.

lees meer over brandshoots ➝

Ik vind het erg belangrijk dat diegene die voor de camera staan
een connectie voelen met mij.
Jullie laten mij immers toe wanneer jij op jouw kwetsbaarst bent.
Een ongedwongen effect en échte emotie kunnen we pas bereiken wanneer jij je comfortabel voelt. 

neem contact op ➝