Basisfotografie

Workshop

Geen automatische stand maar  alles
 uit jouw camera halen! 

Eindelijk moeiteloos jouw camera bedienen? 

Let's do this ➝

theorie en praktijk in 1 dag!

Wil jij:

Binnen 1 dag Leren hoe je je camera zelf instelt?
Jouw beweeglijke kids eindelijk scherp vastleggen?
Leren hoe je foto's kunt maken met een onscherpe achtergrond? 
Creatiever fotograferen? 
WETEN WELKE INSTELLINGEN JE GEBRUIKT BIJ VERSCHILLENDE LICHTOMSTANDIGHEDEN?
geen buikpijn meer krijgen als je de termen:
ISO, sluitertijd en diafragma hoort?

Naar datum en prijs

Wat leuk dat meer informatie wilt over een workshop bij mij! En je jouw spiegelreflex-, of systeemcamera beter onder de knie wilt leren krijgen om écht creatief te gaan fotograferen! Zelf ben ik ooit gestart in de schoenenbranche waarin ik mee mocht denken in de ontwikkeling van schoenen. Ik heb veel van Italië mogen zien, maar toen we ervoor kozen een gezinnetje te stichten wilde ik niet meer zo vaak van huis zijn. Ik ben in deze zelfde sector op de marketing afdeling terecht gekomen waar ik dagelijks te maken kreeg met fotoshoots. Daar mocht ik een aantal hele gave samenwerkingen doen met verschillende professionele fotografen.
Vanaf toen is het altijd blijven kriebelen! Onze kinderen werden proefpersoon waarop ik inmiddels al heel wat heb weggeklikt. Perfecte timing om het fotograferen echt te gaan leren. Want het is net als je rijbewijs,
je leert het pas echt als je KM maakt! Inmiddels alweer 6 jaar op pad met mijn eigen camera en betalen klanten mij om hun mooiste moment vast te leggen. Naast mijn opleiding fotografie, ben ik me verder gaan verdiepen en specialiseren in Gezin-, Baby-, Familie-, Bruiloft-, Interieur en Fashionfotografie. Dit d.m.v. verschillende cursussen. Heel veel dingen geleerd, maar ook veel tijd verspild aan het leren van kennis die overbodig of dubbel is waarvoor ik jou wil behoeden! Alleen instellingen leren die jij nodig hebt. Zou jij de basis van het fotograferen willen leren van mij? 
De datums voor de wokshops zijn bekend. Mocht je liever in je eigen tijd een online training volgen. Laat een berichtje achter en ik geef je als eerste toegang na mijn lancering! 


Yes, dit wil ik!

Wat heb je nodig?

Voor deze workshop heb je een systeem camera of spiegelreflex camera nodig waarmee je op de manuele stand kunt fotograferen. Dit betekent dat je zowel de ISO, Sluitertijd en Diafragma handmatig moet kunnen instellen. Koop niet meteen een dure camera, mocht je er geen hebben, probeer hem te lenen van iemand.


Hi there!

About me

Zij gingen jou voor...

Wat je kunt verwachten:

 • Zeer persoonlijk
 • groep van max 6 personen
 • veel ruimte voor vragen
 • naast vragen ontvang je tips
 • incl demo van mij
 • oefenen op een mooie locatie

THeorie + praktijk 

in 1 dag

We starten op een fijne locatie rustig met een kopje koffie, thee of een frisje. Dan hebben we de tijd om even te wennen aan elkaar en de ruimte voordat we aan het theorie gedeelte beginnen. Na een voorstel rondje van zowel jullie als mijzelf gaan we de theorie behandelen. De nadruk tijdens dit gedeelte ligt alleen op die instellingen die jij tijdens het fotograferen ook echt nodig hebt. Dat 'ratelen' wat je al die fotografen hoort doen tijdens het fotograferen. Om niet al te veel informatie te moeten onthouden krijg je vooraf een formulier van mij hoe je je Camera alvast mag instellen. Dit heb ik ook 1-malig gedaan, ben ik heel erg tevreden over, en pas ik bijna nooit meer aan! 


Programma

We behandelen dé knopjes die ik steeds opnieuw instel bij bijna iedere foto!

Zo heb je nieuwe energie om weer gefocust door je lens te kijken. Tijdens deze wandeling kunnen we sparren en kan ik meteen al wat vragen beantwoorden. Het praktijk gedeelte maakt de workshop extra waardevol. Je krijgt een kijkje achter de schermen, je ziet precies hoe ik het aanpak en leg uit waarom ik bepaalde dingen doe. Daarna gaan jullie aan de slag. Er is voldoende ruimte voor vragen, maar wanneer ik iets opmerk, geef ik je aanwijzingen. Ik ben zelf nooit zo'n 'vragensteller' geweest en mistte daarom veel informatie. Die vragen kwamen bij mij te laat binnen om ze nog te kunnen stellen. Daarom geef ik je tips en aanwijzingen ook als je geen vragen stelt.

Alle informatie over de dag, waarom welke instellingen én extra bonussen, staan in een fantastische brochure die iedereen meekrijgt. Je kunt alles dus nog eens rustig nalezen en hoeft niet als een malle te gaan schijven.
Na het theoriegedeelte genieten we nog van wat lekkers en gaan we al deze info toepassen in de praktijk.
Eerst een stukje wandelen om wat frisse lucht op te snuiven en even de focus los te laten.

Je gaat naar huis met de volgende kennis:

hoe je jouw camera moet instellen
Aan welk knopje je moet draaien bij andere lichtsomstandigheden
Hoe je die onscherpte in de diepte krijgt 
Mijn 'nooit stilzittende kinderen'
scherp kunt vastleggen
Welke verschillende standen er zijn
Hoe je kunt omgaan met compositie
Hoe je iets simpels toch creatief en bijzonder fotografeert

Reserveer jouw plek

De theorie toepassen in de praktijk

Wat super leuk dat je interesse hebt in deze workshop!

 • Locatie workshop: Omgeving Noord-Limburg/Zuid-Brabant
 • Tijd: van 09:30 tot 13:00 uur
 • Kosten: €229,-, inclusief drankjes en een hapje
 • Er is plek voor 6 cursisten 

details & aanmelding:

 • Praktijk op een fijne binnen of buiten locatie
 • Je krijgt naast alle info een kijkje achter de schermen
 • Theorie en praktijk op 1 dag
 • Incl mooie brochure met alle info
 • Gemoedelijke sfeer met persoonlijke aandacht

inbegrepen:

27 oktober vol
Nieuwe datum volgt

Nieuwe datum:

THeorie + praktijk 

in 1 dag

€229,-

Yes! Ik wil mijn plekje reserveren

Je berichtje is goed verzonden!

Dankjewel!