Basisfotografie

Workshop

Niet nadenken over alle knopjes maar
écht creatief fotograferen.

Eindelijk moeiteloos jouw camera bedienen? 

Yes, dit wil ik

theorie en praktijk in 1 dag!

Wil jij

Binnen 1 dag Leren hoe je je camera zelf instelt?
Weten welke instellingen je gebruikt bij verschillende lichtomstandigheden?
Leren hoe je foto's kunt maken met een onscherpe achtergrond? 
Creatiever fotograferen? 
Nooit meer bewogen of onscherpe foto's hebben?
geen buikpijn meer krijgen als je de termen:
ISO, sluitertijd en diafragma hoort?

Naar datum en prijs

Wat leuk dat meer informatie wilt over een workshop bij mij! En je jouw spiegelreflex-, of systeemcamera beter onder de knie wilt leren krijgen om écht creatief te gaan fotograferen! Zelf ben ik ooit gestart in de schoenenbranche waarin ik mee mocht denken in de ontwikkeling van schoenen. Ik heb veel van Italië mogen zien, maar toen we ervoor kozen een gezinnetje te stichten wilde ik niet meer zo vaak van huis zijn. Ik ben in deze zelfde sector op de marketing afdeling terecht gekomen waar ik dagelijks te maken kreeg met fotoshoots. Daar mocht ik een aantal hele gave samenwerkingen doen met verschillende professionele fotografen.
Vanaf toen is het altijd blijven kriebelen! Onze kinderen werden proefpersoon waarop ik inmiddels al heel wat heb weggeklikt. Perfecte timing om het fotograferen echt te gaan leren. Want het is net als je rijbewijs,
je leert het pas echt als je KM maakt! Inmiddels alweer 6 jaar op pad met mijn eigen camera en betalen klanten mij om hun mooiste moment vast te leggen. Naast mijn opleiding fotografie, ben ik me verder gaan verdiepen en specialiseren in Gezin-, Baby-, Familie-, Bruiloft-, Interieur en Fashionfotografie. Dit d.m.v. verschillende cursussen. Heel veel dingen geleerd, maar ook veel tijd verspild aan het leren van kennis die overbodig of dubbel is waarvoor ik jou wil behoeden! Alleen instellingen leren die jij nodig hebt. Zou jij de basis van het fotograferen willen leren van mij? 
De datums voor de wokshops zijn bekend. Mocht je liever in je eigen tijd een online training volgen. Laat een berichtje achter en ik geef je als eerste toegang na mijn lancering! 


Yes, dit wil ik!

Wat heb je nodig?

Voor deze workshop heb je een systeem camera of spiegelreflex camera nodig waarmee je op de manuele stand kunt fotograferen. Dit betekent dat je zowel de ISO, Sluitertijd en Diafragma handmatig moet kunnen instellen. Koop niet meteen een dure camera, mocht je er geen hebben, probeer hem te lenen van iemand.


Hi there!

About me

Zij gingen jou voor...

Wat je kunt verwachten:

 • Zeer persoonlijk
 • groep van max 8 personen
 • veel ruimte voor vragen
 • naast vragen ontvang je tips
 • incl demo van mij
 • oefenen op mijn favoriete shoot spot

THeorie + praktijk 

in 1 dag

We starten op een fijne locatie rustig met een kopje koffie, thee of een frisje. Dan hebben we de tijd om even te wennen aan elkaar en de ruimte voordat we aan het theorie gedeelte beginnen. Na een voorstel rondje van zowel jullie als mijzelf gaan we de theorie behandelen. De nadruk tijdens dit gedeelte ligt alleen op die instellingen die jij tijdens het fotograferen ook echt nodig hebt. Dat 'ratelen' wat je al die fotografen hoort doen tijdens het fotograferen. Om niet al te veel informatie te moeten onthouden krijg je vooraf een formulier van mij hoe je je Camera alvast mag instellen. Dit heb ik ook 1-malig gedaan, ben ik heel erg tevreden over, en pas ik bijna nooit meer aan! 


Programma

We behandelen dé knopjes die ik steeds opnieuw instel bij bijna iedere foto!

Zo heb je nieuwe energie om weer gefocust door je lens te kijken. Tijdens deze wandeling kunnen we sparren en kan ik meteen al wat vragen beantwoorden. Het praktijk gedeelte maakt de workshop extra waardevol. Je krijgt een kijkje achter de schermen, je ziet precies hoe ik het aanpak en leg uit waarom ik bepaalde dingen doe. Daarna gaan jullie aan de slag. Er is voldoende ruimte voor vragen, maar wanneer ik iets opmerk, geef ik je aanwijzingen. Ik ben zelf nooit zo'n 'vragensteller' geweest en mistte daarom veel informatie. Die vragen kwamen bij mij te laat binnen om ze nog te kunnen stellen. Daarom geef ik je tips en aanwijzingen ook als je geen vragen stelt.

Alle informatie over de dag, waarom welke instellingen én extra bonussen, staan in een fantastische brochure die iedereen meekrijgt. Je kunt alles dus nog eens rustig nalezen en hoeft niet als een malle te gaan schijven.
Na het theoriegedeelte genieten we nog van wat lekkers en gaan we al deze info toepassen in de praktijk.
Eerst een stukje wandelen om wat frisse lucht op te snuiven en even de focus los te laten.

Durlinger

Het is laagdrempelig en Fleur legt het heel duidelijk uit!

Wij vonden dat Fleur heel goed had nagedacht over de volgorde, onderwerpen en uitleg over fotograferen. De brochure en het spiekbriefje waren top. Vooral omdat de foto’s en inhoud echt over onze content gingen. Het is laagdrempelig en je kunt het heel duidelijk uitleggen. Wij werden heel blij van deze fotocursus die qua stijl, voorbereiding en aankleding helemaal a la Fleur was!

Loes en Ron

De shoot was gezellig en erg gemoedelijk!

Via social media zagen we prachtige foto's voorbij komen. Na contact opgenomen te hebben met Fleur voor wat info kregen we de brochure meteen doorgestuurd en kwamen we snel tot een datum voor onze zwangerschap shoot. Fleur denkt mee over de locatie wat voor ons heel erg fijn was. We zijn in het hele gebeuren namelijk niet zo in thuis. Tijdens de shoot was het gezellig en erg gemoedelijk wat voor ons ook terugkomt in de foto's. We hoopte dat er in ieder geval 1 mooie foto bij zou zitten. Het eindresultaat: Wij konden niet kiezen zoveel moois zat erbij. Super bedankt! 

Inge Jacobs 

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en kunnen hier nog lang van nagenieten.

Wij zijn super blij dat Fleur tijd had om ons te fotograferen. Bij slecht weer was het geen probleem om de shoot te verzetten, en kon deze toch op korte termijn plaatsvinden. Heel fijn! Fleur dacht mee over welke kleding het meest geschikt zou zijn voor het mooiste eindresultaat. Tijdens de shoot was er een ontspannen sfeer. Onze baby was wat huilerig in het begin, dit was geen enkel probleem. Pas toen hij weer vrolijk was verder gegaan met foto's maken. We hebben hierbij geen tijdsdruk gevoeld, wat erg fijn was. Fleur maakte leuk contact met ons zoontje en gaf duidelijke instructies. De foto's ontvingen we na een ruime week, toen deze uitgezocht waren hebben we binnen enkele dagen onze definitieve foto's ontvangen. Heel fijn dat dit zo snel was! 

Je gaat naar huis met de volgende kennis:

hoe je jouw camera moet instellen
Aan welk knopje je moet draaien bij andere lichtsomstandigheden
Hoe je die onscherpte in de diepte krijgt 
Mijn 'nooit stilzittende kinderen'
scherp kunt vastleggen
Welke verschillende standen er zijn
Hoe je kunt omgaan met compositie
Hoe je iets simpels toch creatief en bijzonder fotografeert

Reserveer jouw plek

De theorie toepassen in de praktijk

Wat super leuk dat je tot hier bent gekomen en interesse hebt in deze workshop

 • Locatie workshop: Omgeving Noord-Limburg/Zuid-Brabant
 • Tijd: van 09:00 tot 13:00 uur
 • Kosten: €229,- exclusief btw, inclusief drankjes en een hapje
 • Er is plek voor 8 cursisten 

25 februari 
24 maart 

Geplande workshops in 2023:

details & aanmelding:

 • Praktijk op mijn favoriete shoot locatie
 • Je krijgt naast alle info een kijkje achter de schermen
 • Theorie en praktijk op 1 dag
 • Incl mooie brochure met alle info
 • Gemoedelijke sfeer met persoonlijke aandacht

inbegrepen:

Dit wil ik

THeorie +
praktijk 

in 1 dag

€229,-

excl btw

Yes! Ik wil mijn plekje reserveren

Je berichtje is goed verzonden!

Dankjewel!