Sommige momenten
wil je nooit vergeten

Gezin

Baby

Bruiloft

Als mama van 2 kinderen weet ik hoe snel de tijd voorbij kan vliegen. Voor je het weet is het later! Op de foto gaan is niet voor iedereen weggelegd maar mooi zijn wel.
Voor mijn camera kun je jezelf zijn. Jouw pure stralende lach, jullie mooiste dag samen, of een ander kwetsbaar en krachtig moment. We maken herinneringen zoals jullie herinneringen horen te zijn.

shoots

Rennen, knuffelen, neuzen en vooral niet teveel op mij letten. Even genieten van quality time. Ik geef aanwijzingen als het nodig is, maar laat jullie vooral jullie gang gaan. De meest pure beelden ontstaan wanneer jullie heerlijk jezelf kunnen zijn. Even het weekend bespreken of die ene toffe vakantie. De emotie die ontstaat is heerlijk om naar te kijken. Ik heb verschillende plekjes waar ik vaker kom en zeer geschikt zijn voor gezinnen en om de speciale band van jou als moeder en je baby vast te leggen. Dit kan samen met papa en eventuele broertjes en zusjes, maar mag ook alleen. Hier kunnen jullie met z’n alle bewegen en heb ik het meeste licht.

Zodra je weet dat je zwanger bent en je wilt een fotoshoot doen, mag je me een mailtje sturen. De beste tijd om foto’s te maken is wanneer je tussen de 28 en 35 weken zwanger bent.

De liefde van jouw gezin vastleggen buiten in de natuur.

Gezin

bekijk portfolio ➝

boek shoot ➝

+ Info en Prijzen

De shoot vindt meestal plaats binnen 2 a 3 weken na de geboortedatum. In deze periode slaapt je kindje nog veel waardoor ze geen last hebben van het verleggen. Ook liggen ze dan nog zo heerlijk in een klein kommetje. Later is ook mogelijk want iedere fase van een baby is bijzonder. We fotograferen in jullie huis waar het licht het mooiste binnenkomt. Meestal gebruik ik het grote bed, de babykamer en evt nog een andere lichte ruimte in huis. Tijdens de shoot wordt er lekker veel geknuffeld. Mocht het weer het toelaten kunnen we ook op een buitenlocatie afspreken.

Uniek en liefdevol. Een fotoshoot van jullie pasgeboren mensje heerlijk bij jullie thuis.

Baby

bekijk portfolio ➝

boek shoot ➝

+ Info en prijzen

Wat super leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot.

info en prijzen

Ik leg je met liefde vast. Buiten de shoot besteed ik veel aandacht aan het vinden van de mooiste plekjes, net even anders dan wat de rest al doet, en ga ik zorgvuldig om met de nabewerking. Bij het boeken van een fotoshoot zit het volgende:
 
  • Vanaf €299,-
  • Aantal personen 1-6
  • Keuze uit een ruim overzicht aan locaties waar ik vaker kom en de hoekjes goed ken. Eigen locatie is ook mogelijk. 
  • De shoot duurt ongeveer 1 uur met een uitloop van een half uur
  • Inclusief minimaal 25 Hoge Resolutie beelden. Grotere pakketten en   los bijbestellen mogelijk.
  • Kies zelf je favorieten uit een online gallery
  • Bij keuze voor Zwanger + Baby shoot €40,- korting
 

boek shoot ➝

Linda, Marco, Fleur, Saar en Roos

De kinderen staan erop zoals ze zijn. Heerlijk om naar te kijken!

Wat hebben we prachtige foto's mogen ontvangen van jou. Je bent een top fotograaf!
De voorbereiding verliep goed. We kregen altijd snel antwoord op onze vragen.
Tijdens de fotoshoot was er een heel gemoedelijke sfeer. De kinderen moesten niks. Daardoor hebben we ook heel natuurlijke foto's mogen ontvangen. De kinderen staan erop zoals ze zijn. Heerlijk om naar te kijken!
Fleur, je bent een prettige fotograaf. Je maakt mooie foto's op prachtige locaties.
Een echte aanrader!!

Imke Beurskens

Van het begin tot eind een aanrader!

Wat een feestje met Fleur! Via Fleur heb ik een Branding Business shoot laten doen en niets was voor haar te gek! Fleur kwam met het idee om al om 6:30 uur te starten met de shoot zodat we de mooie warme gloed van de zon konden gebruiken tijdens de shoot. Het was het meer dan waard om vroeg uit de veren te gaan want de foto's zijn werkelijk prachtig geworden. Fleur is professioneel gecombineerd met veel gezelligheid. Daarnaast heeft ze ervoor gezorgd dat ik me helemaal op mijn gemak voelde voor de camera. Van het begin tot eind een aanrader!

Familie Hanneman

Je hebt ons precies vastgelegd zoals we we zijn. Gewoon precies wij!

Met lichte zenuwen vertrokken we naar de locatie voor onze familieshoot. Het weer was perfect, nu de foto's nog. Al zit er 1 leuke foto van ons allen tussen dan ben ik al blij dacht ik bij mezelf. Wat was het leuk om te doen. In het begin wat ongemakkelijk maar Fleur stelde ons al snel op ons gemak. In een heerlijke ongedwongen sfeer werden er vele foto's gemaakt. We deden gezellig ons ding en werden wat bijgestuurd door Fleur.
En wat een resultaat! Heel veel mooie foto's waar lastig uit te kiezen valt.
Lieve Fleur, je hebt ons precies vastgelegd zoals we zijn! Niet stijf geposeerd, niet ongemakkelijk, gewoon precies wij. Dankjewel 

Oh hi! Let's meet!

Je berichtje is goed verzonden!

Dankjewel!