Download het gratis E-book met mijn favoriete Camera instellingen

Je berichtje is goed verzonden!

Dankjewel!

EINDELIJK VOL ZELFVERTROUWEN FOTOGRAFEREN
GEEN ZENUWEN MEER DOOR ALLE OPTIES
INSTELLINGEN EENVOUDIG OVERNEMEN EN INSTELLEN
JE HOEFT ZE ALLEEN NOG TE ZOEKEN OP JE CAMERA
JE HOEFT JE NIET MEER DRUK TE MAKEN OF ALLES GOED STAAT

Hi, ik ben Fleur Simons en jij maakt mij het gelukkigst wanneer ik lekker creatief mag stoeien met mijn camera,
ben ineens hysterisch als er fantastisch licht binnenkomt en wordt meteen geraakt door iemands spontane emotie.  

 

Hi, let's meet!

Ik investeerde in een goede camera tijdens mijn zwangerschap. Het moment waar ik op mijn kwetsbaarst was en snel besloot ik hier mijn werk van te maken. Ik oefende veel, deed business coaching sessies, volgende cursussen en workshops en leerde alles over het ondernemen. Want naast het fotograferen, gaf het op de juiste manier ondernemen, mij de vrijheid te doen wat ik echt graag wil. Dit gebeurde wel met veel foutekeuzes maken, maar met doorzetten loopt alles nu precies zoals ik wil. Perfect moment om mijn ondernemers 'Wereld reis' om te gaan zetten naar een leuke 'Zomervakantie' voor jou! Alle slechte keuzes gedelete en alles wat mij die vrijheid heeft gegeven verzameld om het jou aan te kunnen leren. Voor creatieve ondernemers met behoefte vrijheid en willen groeien in het ondernemen en de fotografie.

Klinkt toch fantastisch! Als ik het kan, kan jij het ook!

Klaar om jouw camera er weer bij te pakken?

Verschrikkelijk toch al die opties op zo'n camera. Waarom maken ze dit niet makkelijker? Mijn telefoon heeft dit zo gepiept. I've get you!!!
Laat mij je helpen, als ik het kan, kan jij het ook! We beginnen met de instellingen die je daarna gewoon mag vergeten. Ik heb ze voor je uitgezocht en laat ze zelf ook altijd hetzelfde staan. Heerlijk gevoel toch!? Je ontvangt hem in je inbox na het invullen van onderstaand formulier.

Je berichtje is goed verzonden!

Dankjewel!