Geen automatische stand maar  alles
 uit jouw camera halen! 

Eindelijk moeiteloos jouw camera bedienen? 

Yes, dit wil ik

 Basisfotografie

Online cursus

Wat super leuk dat je interesse hebt in mijn 

Ja, dat wil ik!

In deze cursus wordt alle theorie op een leuke, enthousiaste en persoonlijke manier aan jou uitgelegd. Je kunt vragen stellen en je praktijk opdrachten delen op mijn platform, waar ik persoonlijk feedback op geef.

€149,-

Online cursus Basisfotografie!

€149,-

Onbeperkt toegang + persoonlijk contact

Zelf ben ik ooit gestart in de schoenenbranche waarin ik mee mocht denken in de ontwikkeling van schoenen. Later op de marketingafdeling waar ik in aanraking kwam met de fotografie. Inmiddels ben ik alweer 6 jaar op pad met mijn eigen camera en word ik betaald om de mooiste momenten vast te leggen. Naast mijn opleiding fotografie, ben ik me verder gaan verdiepen en specialiseren in Gezin-, Baby-, Familie-, Bruiloft-, Interieur en Fashionfotografie. Heel veel dingen geleerd, maar ook veel tijd verspild aan het leren van kennis die overbodig of dubbel is waarvoor ik jou wil behoeden! Alleen instellingen leren die jij nodig hebt. 


Wat heb je nodig?

Voor deze cursus heb je een systeem camera of spiegelreflex camera nodig waarmee je op de manuele stand kunt fotograferen. Dit betekent dat je zowel de ISO, Sluitertijd als Diafragma handmatig moet kunnen instellen. Koop niet meteen een dure camera, mocht je er geen hebben, probeer hem te lenen van iemand.


Hi there!

About me

Als creatieve chaoot maak ik passie, liefde en vrijheid tastbaar. Door mijn camera, maar ook als coach via mijn online cursussen. Dit doe ik vanuit spontaniteit, met een gezonde dosis enthousiasme en een vleugje avontuur!

Na deze online cursus weet jij:

hoe je jouw camera moet instellen
Aan welk knopje je moet draaien bij andere lichtomstandigheden
Hoe je die onscherpte in de diepte krijgt en Mijn 'nooit stilzittende kinderen' scherp kunt vastleggen
Welke verschillende standen er zijn
Hoe je kunt omgaan met compositie
Hoe je iets simpels toch creatief en bijzonder fotografeert

Yes, ik wil nu starten

Ook niet zo'n lezer? Ik leg het in het kort voor je uit ;-)

De cursus bestaat uit 5 Modules:


In deze module kun je het E-book downloaden waarin alles staat wat ik in de cursus bespreek. Zodat je een mooi boekwerk hebt waarin je altijd terug kunt kijken een aantekeningen kunt maken. Hierin leer ik je alles over de verschillende standen van je camera. We gaan in op de verschillende objectieven en het scherpstellen.Dit zijn de instellingen waar je misschien wel buikpijn van krijgt: ISO, DIAFRAGMA EN SLUITERTIJD.
En met de laatste tip geef ik jou het 'ahaaaaaaa' moment!naast alle instellingen ga je hier ook echt het verschil mee maken. We kijken naar de perspectieven en het gebruik van het raster. 5 Creatief fotograferen en vele bonussen!
nu je alle instellingen kent kunnen we echt gaan spelen. Ik geef je leuke tips en opdrachten om de instellingen op een andere manier te gaan toepassen. 
In de laatste module geven we je een aantal bonustips: 
- Omgaan met emoties
- Hoe kan je nóg creatievere foto's maken? 
- en nog meer...

1. Introductie

2. Begrippenlijst

3 . Dé belangrijkste instellingen

4. Compositie

5. Creatief fotograferen en vele bonussen!

Nieuwsgierig naar mijn
favoriete instellingen?

Zo ben ik ook ooit begonnen. Je koopt een camera waarmee je fantastische foto's kunt maken. Althans daar ga je vanuit voor dat geld! Maar na wat stuntelen met de instellingen ga je toch weer voor die automatische stand. Helemaal prima, maar eigenlijk heb je die dure camera gekocht om heerlijk creatief te gaan fotograferen. Het echt zelf bepalen waar je de scherpte wilt etc. Ik wil je heel graag op weg helpen. Er zijn namelijk een heel aantal instellingen die je maar 1 keer hoeft goed te zetten. Zeker als beginnend of amateur fotograaf. Mijn persoonlijke voorkeur heb ik voor je uitgewerkt. Deze kun je heel eenvoudig overnemen en instellen zodat je daar al niet meer over na hoeft te denken!

Teveel opties, ik krijg buikpijn van al die mogelijkheden...

Download gratis mijn persoonlijke instellingen

Download het hier gratis

Je berichtje is goed verzonden!

Dankjewel!