Creatieve ondernemers


En precies dat leg ik het liefste vast! Naast het fotograferen van jonge gezinnen richt ik mij op de creatieve ondernemers. Of je nu een Interieur designer, Schoenenontwikkelaar, Dieetist of Taartenbakker bent, of heb je een andere fantastische gave... mij lijkt het super leuk jouw passie voor het vak te documenteren.

lees meer ➝

Passie hét magische woord!

in 2007 begon ik aan een modeopleiding en ben ik 10 jaar werkzaam geweest in de Fashionbranche. Van schoenen ontwerpen in Italië tot het organiseren van Marketing Campagnes voor verschillende merken. Dit laatste werd alsmaar belangrijker, want hoe val je nog op in de grote online wereld? Waarom ben ik anders dan al die andere aanbieders? Hoe bereik ik mijn perfecte klant en blijf ik die bereiken? Ik heb eigenlijk maar 1 ding van jouw nodig om dit te bereiken, en dat is Passie. Want precies dat gaat het verschil maken. Ik geloof er heilig in dat het toevoegen van jouw authenticiteit de key is naar succes. Jouw passie voor jouw merk, dienst, winkel of product gaat jouw verbinden met dé perfecte klant die jou blijft volgen. En geloof me, dat gaat nooit vervelen.  

Ben jij die Powervrouw?

100.000 ideeën maar iemand nodig heeft bij het visualiseren?

Die hulp kan gebruiken om authenticiteit toe te voegen aan jouw bedrijf waardoor jij uniek bent.

Die echt het verschil wilt maken? en wilt opvallen?

En daarbij wil ik jou dolgraag helpen!

Door jouw authenticiteit toevoegen, jouw persoonlijkheid, verbind je gelijkgestemde. Je ontwikkeld een doelgroep waar je mee kunt lezen en schrijven. Precies die groep waar je helemaal van aan gaat! En deze groep zal jou de investering gunnen. Het verschil zit dus in JOUW! En die wil ik héél graag op beeld zetten. 

Waarom 'Creatieve'

neem dan contact op ➝

Impressie content shoots  ➝

Impressie campagne shoots  ➝

Impressie Brand shoots  ➝

Met professionele persoonlijke beelden onderscheid jij je in de grote online wereld. Van ieder onderwerp maak ik een close-up-, detail-, en overzichtsfoto. Zo bouw je een mooi verhaal en zet jij jouw merk sterk neer. Na een kort gesprek plannen we de dag samen en help ik mee met het zoeken naar een geschikte locatie. Vaak is het dichterbij dan je denkt! 

Brandshoot

Campagne shoot

Vooral de fashion branche werkt met seizoenen. Buiten het beeldmateriaal van de collectie wat dagelijks gedeeld wordt op social media, ook wel Content fotografie genoemd, hebben veel merken lifestyle beelden nodig. Deze beelden zijn seizoensgebonden en worden 2 tot 6 keer per jaar gemaakt. Ze geven de sfeer van het merk, winkel of product weer. Hierin wordt de doelgroep benadrukt, de prijsklasse van het product en de stijl die je graag wilt uitstralen. Bij het voorbereiden van deze campagne shoots zoeken we naar een toffe locatie die past bij het thema van de collectie. Ook kan ik meedenken over de modellen en de styling. Benieuwd naar bedrijven die jou voorgingen? Kijk hier voor een impressie. Na het eerste contact maken we samen een plan van aanpak en gaan we de dag of dagdeel organiseren. Let op, ik fotografeer alleen met daglicht. Dit om het product zo écht mogelijk op beeld te krijgen. We zijn dus afhankelijk van een binnenlocatie met veel daglicht, of we zoeken een geschikte buitenlocatie.


Vraag een offerte ➝

Content

De vraag naar steeds weer nieuwe content is groot. Maar hoe maak jij het verschil in de grote online wereld? Je bent het vast met me eens dat mooie foto’s niet op je website en social media mogen ontbreken. We zijn tegenwoordig nog visueler ingesteld. Bij het bekijken van een pagina blijven we langer hangen als er goede foto’s voorbij komen. Maar hoe doen zij dit? Loop jij ook tegen de volgende problemen aan? 

Hoe maak ik die goede foto?

De beleving online is absoluut niet hetzelfde als de beleving offline.

Iedere foto is anders belicht

Mijn producten komen op de foto niet over hoe ze er echt uitzien

Het kost me teveel tijd en energie

Daarbij wil ik je graag helpen. Naast het maken van een database aan beeldmateriaal, welke je op verschillende manieren kunt gebruiken voor jouw zichtbaarheid, kijken we samen naar de toekomst. Want misschien kun jij dit wel gewoon zelf. Ik lijdt jou of jouw personeel heel graag op tot een echte contentfotograaf. Benieuwd welke bedrijven jou voorgingen? Klik hier voor een impressie. 


Oh hi! Let's meet!

Je berichtje is goed verzonden!

Dankjewel!